majjaeriksson

Min lördag

Kategori: Maja

Igår vaknade jag tidigt och var pigg. Det brukar bli så på lördagar när jag inte behöver gå upp. Jag åt sommarfrukost i sommargräs.
 
Bus kom förbi och fick ta disken.
 
Vid nio hämtade mormor mig, mamma och lillasyster och vi åkte till Nyköping. Det blev ett stopp i Lisa och Matheus lägenhet och så här så jag ut:
 
Sen åkte vi igenom Oxelösund och ut till havet där vi åt självplocksallad som vi köpte på vägen. Bästa lunchstället på länge, utan konkurrens.
 
När vi hade ätit klart kom det stora regndroppar från himlen så vi skyndade tillbaka till bilen och tillbaka till lägenheten där vi chillade lite innan det blev en snabbis på stan innan det var dags att gå till teaterplatsen! Av Lisa hade nämligen vi andra fått teaterbiljetter till Nyköpings gästabud. Den var bra! Pedagogiskt, musikaliskt och roligt!
 
Det regnade dock under nästintill hela showen så det var bara att hoppa i varsin regnponcho. I pausen fick man grillspett och bröd och nedan ser ni hur munter jag var. Mina känslor i den bilden speglar nog mest hur jag känner när mamma ska försöka fota och inte så mycket hur jag kände för vädret eller teatern... ;)
 
Teatern var slut strax före sju och strax efter sju lämnade vi Nyköping och vid nio anlände jag till Philip där jag spenderade kvällen och natten och nu ligger han här bakom min rygg och snosar. Vi får se vad vi hittar på idag!
 
Maja.

Kommentarer

  • Mormor säger:

    Visst var det en härlig dag i Nyköping!
    Tack för det alla inblandade!😘

    2014-07-20 | 20:34:22
  • Moa säger:

    Så himla härligt, trots vädret ser det ut :D

    2014-07-21 | 17:11:00

Kommentera inlägget här: