majjaeriksson

Falun!

Kategori: Maja

Hej hopp!
 
I måndags bar det iväg norrut. Först till Nykyrka och sen vidare mot Falun! För Moa skulle ju flytta och jag skulle självklart hänga med, om en bara för två dagar (för den här gången!)
 
Mycket packning var det. Vi trängdes med lådor och pelargoner men trevligt hade vi det och ypperligt reseväder!
 
 
Falun var en fin stad och jag tror verkligen att Moa kommer trivas där! Vi jagade säng och vi skruvade och fixade. Och vi åt god mat på fin restuarang. Och vi spelade Yatzy och drack te. Och vi sov gott i Moas mysiga lilla lya och vi åt frukost på hennes nya bord. Jag köpte hela tre klänningar från Indiska (alla på bilden, utom den rödaktiga längst till vänster) och vi åt lunch vid en så otroligt mysig badstrand. Riktigt fint hade vi det!
 
 
Här är jag och Moa <3
 
 
Och två små från hemvägen. För den var fin den med. Det är något rofullt och skönt med att resa så där. Tåg är bra!
 
 

Tack fina fina fina Moa och Karin för två häääärliga dagar! Jag återkommer säkerligen till Falun inom en snar framtid! :)
 
Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Tack själv bästa Majan för att du stod ut med pelargoner och tokigheter hela resan och för ALL HJÄLP!! Vad skulle vi gjort utan dig!? Hihi! Det var såå roligt att du var med och jag hoppas att du dyker upp snart igen, snabbare än vi anar ;)

    2013-08-22 | 11:47:49
  • Karin säger:

    Oj, så mycket vi har hunnit på två dagar både haft det mysigt och fixat och ordnat tillsammans. Tack Maja, kul att få vara med dig och Moa.

    2013-08-22 | 11:50:47
  • Matilda säger:

    Hmm Falun säger du? Det är inte så långt ifrån mig ju, du kan hälsa på mig också! :D

    2013-08-22 | 12:24:21

Kommentera inlägget här: