majjaeriksson

Hej vardag, jag gör mitt bästa!

Kategori: Maja

 
För mig är det ibland lite svårt att vara student. Jag åker in till Linköping ca 3 dagar i veckan och då är det inte hela dagar. Kanske åker jag vid 9 och kommer hem 13. Eller åker 12 och kommer hem 16. Imorgon ska jag åka 9 och komma hem 16. Men det blir mycket tid hemma. Och visst vi har kurslitteratur att läsa, men nu innan jul har vi inga tentor så man läser mest för att man ska hänga med och liksom vara i fas hela tiden. Men, ni vet hur det blir, då läser man minsta lilla. Jag är inne i en sådan fas iallafall. Eller så är jag sån?
Iallafall för mig blir det lätt så att jag fastnar framför tv:n en ledig dag. Det finns så mycket skit man kan se!
MEN, jag vet att det inte kommer något gott ur att ligga vid tv:n hela dagen. Så, jag måste utmana mig själv och försöka göra något annat. Det kan vara smågrejer som gör det. Se ovan!
 
Nu ska jag se andra delen av Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar (mycket bra! Se!) Och sen ska jag cykla till stan. Bara för att komma ut och för att gå omkring där lite.
 
Ikväll blir det spinning och imorgon skola som sagt. På fredag ska jag hälsa på Carro i Tranås. Hoppas ni hänger på och om ni är som jag, försök slit er från tv:n! Jag vet att den är trygg och schysst, men det finns annat som livar upp på... skönare sätt!
 
Ha det!
 
Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Njut av tv-slappande! Snart drar jobb o måsten igång, lovar att det kommer tider i livet då du kommer längta efter slappa studentdagar utan måsten! Njut bara o känn fan ingen press, den kommer sen, lovar.

    2012-10-16 | 20:17:26
  • Moa säger:

    Det låter mysigt tycker jag! Hoppas att vi ses snart!! :) :)

    2012-10-16 | 20:27:44

Kommentera inlägget här: