majjaeriksson

sommarjobb, bröllopsfotograf, bloggläsning, utbildningen

Kategori: Maja


... och så har halva sommarjobbstiden gått och blivit historia. Det har gått fortare än kvickt det. Fyra veckor. Fyra veckor kvar.
 
Imorgon ska jag fota ett bröllop! Förstår ni vilken ära och förstår ni vilket ansvar? Jag är smickrad, pirrig och peppad. Det måste bli bra och det kommer bli bra! Det ska bli kul och spännande att prova på yrket som bröllopsfotograf. Vem vet, jag kanske fastnar för't!
 
Annars har jag fastnat för en ny bloggkategori, vi kan kalla den kärlek-kanskemestolycklig-gamla känslor-nya känslor-vän-mer-allt-livet. Jag läser texter som man redan från första ordet känner är äkta och som känns i hjärtat. Och jag gillar det. Att slukas med. Försvinna in i. Och jag skriver själv och jag önskar och jah vill bli bättre på det. Att skriva. Att skriva fint.
 
Jag kom in på utbildningen jag sökt, Kulturvetenskap 3 år, Linköping. Men just nu är jag inte det minsta pepp, ärligt talat. Men det blir nog bra. Jag vet liksom inte vad jag skulle göra annars. Men det är ju sommar ett tag till, som tur är!
 
Okej, jag återkommer imorgon om hur bröllopsfotograferingen gick. Håll tummarna!
 
Maja.

Kommentarer

  • Emelie säger:

    Åh vad spännande och roligt! Ser fram emot att se bilderna sen :)

    2012-07-13 | 19:04:24
    Bloggadress: http://emeloj1.blogg.se
  • faster säger:

    wow va kul både med bröllopet o skolan...Grattis!

    2012-07-13 | 21:00:03
  • mormor säger:

    HÅLLER MED "FASTER" kul med både fotograferingen och skolan. Skolan kommer att bli kanonbra för dig.Kram

    2012-07-14 | 13:42:29

Kommentera inlägget här: