majjaeriksson

Kroki och foton från torget

Kategori: Maja

Hej!

Här kommer dagens kroki:


Det kändes inte så bra för min del idag... Det går lite upp och ner hur lätt det är liksom. Det är lätt att tänka för mycket och bli för stel och dra för raka linjer eller så. Och kommer man fel i början så är det svårt att få till det. Men jag kämpade på och stundtals blev jag lite nöjd iallafall! ;)

Och för att ni inte ska tro att vi bara tecknar på fotolinjen ska jag visa tre foton. Från när vi fotade på torget. De är alltså tagna med analog kamera och inscannade i datan. Mina tre favoriter:






På torsdag ska vi fota på marknaden igen och då ska jag ta närmare bilder på människor! :)

Imorgon ska vi jobba med porträtt som vi har fotat. Dels har vi fotat varandra, jag har fotat Matilda och hon mig. Och så har vi jobbat med självporträtt. Så imorgon ska vi kolla lite på de, samtala med Gudrum om de och lite så.

Nu är det strax middag! Ha en bra kväll!

Maja.

Kommentarer

  • mamma säger:

    Kvinnan i stolen är härlig. Hoppas att det är lite mer rörelse på torget nästa gång.

    2011-10-11 | 19:47:01
    Bloggadress: http://majjaeriksson.blogg.se/
  • Freja säger:

    Vad fint alltihop, du är en sån begåvning du Maja! Krokitips: rita några snabbteckningar i början med vänster hand, det blir galet, men man får verkligen in känslan för att titta och se hur kroppen verkligen ser ut. Har något med hjärnahlvorna att göra oxå... men det är bra, det blir bättre sen med höger hand då, lovar;D (eller tvärt om då, om du är vänsterhänt:))

    2011-10-11 | 20:37:29
  • mormor säger:

    Bilden med damen är kanon. Det blir en fin tavla att rama in. Kul med kroki i färg tycker ....mormor

    2011-10-11 | 23:26:25

Kommentera inlägget här: