majjaeriksson

Just Do It

Kategori: Maja



Vet ni vad jag tycker att ni ska göra!? Prova nya recept! Eller ni kanske redan är lite modiga och nytänkande? Det är inte min familj, det blir ju så mycket samma samma samma mat. Så igår tog jag tag i det och letade lite recept i lite tidningar och så rev jag ut det som lät intressant. Och nästa vecka ska jag prova nån eller några av dessa och bjuda min familj på lite nytt. Om det blir gott och kanske även fint på bild så kommer jag föra det vidare till er!

Jag tycker att det kan vara ganska kul att laga mat! :)

Annars ser jag framemot imorgon väldigt mycket. Jag ska träffa bästis-Moa och det var vääääldigt länge sen nu. Och på kvällen slår vi ihop våra familjer och grillar tillsammans! Så fredagen får gärna gå ganska fort för min del!

Men ni, jag ser att antal läsare har ökat något: Hej! Om ni vill, nya som gamla, lämna gärna en kommentar om vad ni gillar för inlägg, så får vi se vad jag kan göra! ;)

Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Bra matinitiativ! O så blir jag avis för att jag missar Wik-Eriksson/Jonssonträffen... Vi får dra ihop en till sån innan syrran flyttar:D Jag gillar alla dina inlägg!

    2011-05-27 | 13:08:24
  • faster säger:

    wow...nu ser jag ju framemot...spännande nya recept:)km

    2011-05-27 | 14:52:52
  • Moa säger:

    Vad härligt! Kul med nya matförslag! ;) Dela gärna med dig av (de lyckade) recepten sen ;)

    Förresten, jag gillar ALLA inlägg! ;)

    2011-05-29 | 19:04:34

Kommentera inlägget här: