majjaeriksson

Jaa, tömning av hjärna!

Kategori: Maja

Det har blivit mycket foton på senaste tiden, men det tycker jag om. Så det får ni ta. Men idag känner jag att jag vill skriva något... men jag vet inte riktigt vad...

- Jag skulle kunna skriva om att tiden rullar på och att beskeden från folkhögskolorna närmar sig och att det är läskigt. Ni måste lova att ni håller tummarna för mig, jag måste komma in någonstans!!

- Jag skulle kunna skriva att det var elakt av Eurovisionmänniskorna att läsa upp Sverigekuvertet sist igår. Det blev ju väldans nervöst där tyckte jag.

- Eller så skulle jag kunna skriva om min drömbil:


- Eller varför inte nämna att jag är hungrig men inte riktigt kan bestämma vad jag ta äta.

- Att Så ska det låta är ett härligt program skulle ju vara nyttigt för er att veta.

- Att jag inte vet hur jag ska klara mig när Moa flyttar om en månad skulle jag kunna diskutera här. Jag har inte nämnt detta till Moa än, men jag tänker att jag kan väl bo hos henne lite... Det skulle jag gilla!

Detta och mycket mycket mer skulle jag kunna skriva om, så det är inte så att jag inte har någon idé eller dålig fantasi, nej nej, jag har för mycket i skallen helt enkelt!

Jag återkommer!

Trevlig helg!

Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Hi hi, skriv om allt! Och om du inte kommer in på ngn skola (vilket jag tror du gör) kan du ju alltid söka jobb på ICA i Värnamo och hänga med Moa ändå!:D

    2011-05-13 | 16:29:00

Kommentera inlägget här: