majjaeriksson

återvinningen, kreativt projekt, plugg och taco

Kategori: Maja

Idag har mamma och jag varit på återvinningen och köpt detta bord:


Jag har nämligen fått ett litet uppdrag. Jag ska styla upp bordet med lite hjälp av tidningsurklipp. Allt man behöver är någon möbel eller likande, tidningar, tapetklister och så kanske nån form av lack för att förbättra ytan liksom. Det är också bra om man koncentrerar sig på något tema eller någon eller några färger. Mamma har beställt grön/blått/vitt/beige. Jag vet, jag är lika förvirrad som er, hon vill ha en massa färger men samtidigt är hon petig... Jag har alltså ett tufft arbete framför mig och jag har redan fått kritik...

... "för mycket grönt, mer blått ska det vara!" säger hon. Jag vet att det lätt blir mycket grönt när jag är i farten men jag har lovat att leta efter mer blå reklam. :)

Resten av min dag kommer ägnas lite åt detta kreativa projekt och åt plugg. Japp, så får det bli. Till kvällsmatis blir det taco, behöver jag säga att jag ser framemot det?!

Ta hand om er!

Maja.

Kommentarer

  • Freja säger:

    Coolt! Säg till Lena att inte störa dina kreativa processer allt för mycket;) Ser fram mot att få se resultatet sen, för det får du minsann lägga ut här på bloggen sen;)

    2010-09-25 | 16:34:55
  • Moa säger:

    Vilken kul idé! Jag tror det kommer bli jättefint!! Hoppas man får se resultatet här på bloggen sen och kanske live med så småningom :)

    2010-09-25 | 21:39:00
  • Nikky25 säger:

    I like the site. Shame about the problems with the guestbook.

    2011-01-27 | 07:59:29
    Bloggadress: http://nikky25.blog13.com

Kommentera inlägget här: