majjaeriksson

misslyckad morgon

Kategori: Maja

Ellen väckte mig halv åtta, klockslaget när vi skulle sitta i bilen och åka iväg. Jag fick en chock när jag tittade på klockan; den var ju herregud halv sju nyss! :O Jag hoppade upp ur sängen, tvättade mig fort och skyndade i kläderna. Fem minuter senare tutade vi iväg. Då var det tänkt att jag skulle skjutsa Ellen och sen åka till skolan. Men eftersom jag skulle vara "frivilligt" i skolan till klockan åtta (jag hade egentligen lektionen vid nio, men tänkte att jag skulle ha den som Anneli och Maria har nu när jag inte hade någon tyska idag) så kände jag att det var väldigt onödigt att 1. Stressa dit. 2. Vara lite halväcklig. 3. Ha fula kläder. 4. Inte ha ätit. När jag kunde åka hem och 1. Komma till min "riktiga" lektion. 2. Ta det lugnt. 3. Ha lite finare kläder. 4. Få lite frulle i magen. Så jag valde att åka hem. Haha, ni ska veta vad jag velade där i bilen. Men nu är jag hemma och äter lite yougurt med flingor.
Just det, vet ni vad som hände mer? Jo, när jag kom hem så skulle jag stryka min skjorta och då brände jag mig såklart på strykgärnet, det sved till kan jag säga och ett stort rött märkte påminner mig om smärtan som delvis sitter kvar för att jag sköljde under kallt vatten alldeles för kort tid. Ja, gud, sikken morgon. Undra hur resten av dagen ska gå?

Men en rolig sak: Igår kväll, sent, föddes tre små trillinglamm. Snövit som varit så tjock, så tjock, blev äntligen mamma. Tre små tjejer blev det. Vad de ska heta återstår och se och bilder kommer också, snart! :)

Hoppas att ni får en bra dag, jag ska försöka! ;)

Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Hoppas dagen blivit bra! Trots morgonens vedermödor.



    Våren är på väg, härligt med bilder på rinnande vatten.



    Kram Mormor

    2010-03-30 | 12:35:52
  • faster säger:

    oj oj oj vilken morgon....o va häftigt med trilling lamm!!!

    2010-03-30 | 22:35:27
  • Moa säger:

    Haha! Vilken morgon!! :) Du fick väl iaf inte med dig en katt i väskan, som jag nästan lyckades med en dag!! :) Hihi!

    2010-04-01 | 21:40:42

Kommentera inlägget här: