majjaeriksson

Svenska i Örebro och mycket sommar

Kategori: Maja

Nu är det klart. Jag kommer läsa svenska i Örebro i höst. En termin. Det känns bra. Skönt att äntligen veta vad som händer och framför allt att det händer något i höst! :) Och svenska blir nog bra. Jag har ju ägt på det i alla år så jag tänker fortsätta med det! Och så får jag åka tåg, det blir säkert mysigt. Jag har alltid tänkt att jag ska skriva lite små meningar om tågresenärer som jag spionerar på i smyg. Hihi.
Jag fortsätter dock att hålla tummarna för att min reservplats på fotokursen blir till en defnitiv plats. Det hade varit väldigt roligt! Och då kan jag gå på både svenska i Örebro och läsa fotokursen på distans över datan.

Annars då? Jo, jag fortsätter att njuta av sommaren.










Jag har tagit alla bilder förutom nummer två, för den är jag ju med på. ;) Hihi

Imorgon ska jag någonstans, jag vet inte var. Det är det som är grejen. Det är nämligen hemligresa med mormor tillsammans med tre kusiner och en syster. Det blir spännande. Och kanske ännu mer spännande blir det 2-4 augusti när jag ska på "riktig" hemligresa med samma mormor, samma lillasyster, två andra kusiner och deras mormor.

Ta hand om er!

Maja.

Kommentarer

  • faster säger:

    Grattis till "svensk ...it kursen":)håller tummarna nu för foto platsen me.hemliga resor alltid kul...August o jag ska med iväg typ i Augusti...men jag har beslut ångest...vet inte var vi ska åka ännu...km

    2010-07-13 | 09:10:41

Kommentera inlägget här: