majjaeriksson

2010-01-12

Kategori: Maja

Dagen har varit en bra dag. Den har bestått av skola, körkortsteori, stan och mer körkortsteori. Jag känner mig nöjd med alla dagens punkter och jag kan därmed gå och lägga mig med gott samvete. Härligt.

Jaa... vad ska jag skriva mer? Jo jag kan berätta att det blir lite "julgransplundring" här hemma imorgon. Jag hoppas att det inte innehåller något jobbigare än att jag får äta godis och nån annan slänger ut granen. Hihi. Jag har beställt turkisk peppar och marabou daim av mamma, men vi får se hur det blir med den saken. Det kan ju lika gärna bli fullkorns makaroner och några sketna nötter som julgransplundrings-godis, om jag känner min mor rätt. ;)

Så här fint var det när jag gick från skolan till körskolan idag. Tyvärr var inte kameran med, så ni får nöja er med mobilbilder. Men fint var det iallafall. :)




Det får vara allt för idag.

Ta hand om er där ute!

Maja.

Kommentarer

  • Lisa säger:

    Hej syrran!

    Vad jag skrattade när jag läste inlägget. Tror också det kan bli fullkornsmakaroner:) Funderar på om jag ska ha julgransplundring utan gran för att få äta lite godis, här är det ju jag som bestämmer..hihi.. men jag skanar ändå er o sonnorp trots nyttigheterna!

    Ha det bra!

    Kramar

    2010-01-13 | 12:38:04

Kommentera inlägget här: