majjaeriksson

well

Kategori: Maja

Hejsan. Tyskarna skulle åkt hem i morse, men p.g.a. vulkanen på Island så var planet inställt. Så det blev en bonusdag! Knasigt värre. Men imorgon kommer de iväg iallafall, först buss till Linköping och sen tåg hela vägen ner till södra Tyskland. Det skulle visst ta 20 timmar, lite drygt! Usch, det blir inte kul för de, stackarna. Men de kommer ju hem iallafall, det är ju positivt! Så imorgon är utbytet över och jag kommer bli "ensam", det kommer nog kännas lite konstigt. Jasmin har ju följt med till skolan varje dag och vi har ätit lunch och vi har åkt hem och vi har åkt dit och hit. Nu kommer jag liksom göra det där själv, mina handlingar och planer kommer bara gälla mig liksom. Haha, det låter lite knäppt hör jag, men ni förstår nog. ;)

Här kommer en bild på Jasmin och lammen:


Och en bild från Varamon där vi var igår:


Jag vet inte hur jag ska sammanfatta denna utbytesvecka för att ni ska få en rättvis bild av den, det är svårt. Men jag kan säga att jag är glad att jag deltog. Jag är nog lite stolt över mig själv för att jag deltog och att jag överlevde veckan. Det har varit en bra vecka. Jag har träffat nya människor, tyskar och svenskar. Vi har gjort roliga aktiviteter. Prinsesstårta, Omberg, bowling, konsert, Vadstena, Varamon m.m. Jasmin är en trevlig prick, jag är glad att jag "fick" henne. Det har varit en annorlunda vecka. Det har varit jobbigt emellanåt, ibland känner man bara för att vara själv när man inte kan vara det. Och jag har blivit trött. Men det har varit en bra vecka, det har det. Jag är glad att jag deltog.

Hmm, kanske inte ett så förskräckligt uttömande inlägg som lovat... men.

Hoppas att allt är bra med er!

Maja.

Kommentarer

  • Moa säger:

    Tycker det var en bra sammanfattning! Det låter som att du är nöjd, och det är kul att höra! :)

    Hoppas att vädret blir bättre imorgon, så att vår Ombergstripp blir av! ;) Kram

    2010-04-21 | 17:17:07
  • Freja säger:

    Låter som en bra vecka trots allt! Tror att du kommer att vara nöjd med den, men det tar ju en stund att smälta och vila upp sig igen:) Härligt!

    2010-04-22 | 14:24:10

Kommentera inlägget här: