majjaeriksson

Kalla mig mes-maja

Kategori: Maja

Jag är nervös inför att gå till körskolan. Jag har skjutit på det länge och väl just för att jag är feg. Jag har kört många gånger med pappa nu och det går verkligen bättre och bättre och efter varje gång är jag stolt över mig själv. Jag är bara nervös inför att köra med någon okänd person. Jag hör själv hur fjantigt det låter, men det är sanningen. Det är ingen panik med körkort, innan studenten har jag sagt och innan studenten kommer det bli för efter studenten vet man inte vart man hamnar i världen. Men nu är det bestämt, den 1 oktober blir det körskolan, jag vet att det är mer än en vecka kvar, men jag behöver den tiden. Jag måste säga lite förlåt till Moa som får vänta på mig: "Förlåt Moa, tycker du jag är för seg får du gå utan mig, men jag går till körskolan 1 oktober och skulle gilla ditt stöd vid min sida då!"

Jag var tvungen att skriva av mig lite av mina mesigheter.

Maja.

Kommentarer

  • mormor säger:

    Du klara körkortet galant! Det är jag helt säker på!

    Lycka till 1 oktober.

    Kram Mormor

    2009-09-20 | 23:04:37
  • Freja säger:

    Det är lugnt Maja! Du klarar det där galant, det är jag övertygad om och det är inte alls så läskigt att åka med körskolläraren som man tror. Körskolans bilar är världens lättaste att köra! Det är löjligt lätt att starta och växla och så, nema problemas! Om jag klarade av det så gör du! Lycka till!

    2009-09-22 | 20:59:01
  • Moa säger:

    Klart jag hänger med, det är ju på "våran dag" och förresten kommer det att gå galant!!:)

    Tänk på att till och med min farmor hade körkort, hon körde liksom omkring på cykelbanan ibland, och det gick det med!! :D Så det är inga problem, och den dära körläraren kan ju inte vara så nedrans läskig ändå, fast jag håller med dig, det är ju lite nervöst så här i början ;)

    WE CAN DO IT!!!!

    2009-09-23 | 09:39:32

Kommentera inlägget här: