majjaeriksson

Ett inlägg från Växjö, Småland

Kategori: Maja

Igår kväll tog jag och lillsyrran tåget mot Växjö och storasyster. Ja, det här med att åka tåg... Väntan är ju aldrig speciellt skoj och man ägnar ju några tankar åt vad det är för freak man blir tvungen att sitta bredvid. Men när man väl hittat sin plats och upptäckt att man inte alls är placerad bredvid något freak utan bredvid en alldeles normal kvinna då släpper ju det. Och när tåget börjar rulla inser man att det kan vara rätt mysigt att åka tåg. Det är lite småkul att tjuvlyssna på folk som pratar och smygglutta på folk som sover. Igår satt jag snett emot en äldre herre, han såg trevlig ut och så log han så finurligt under sin mustasch åt några barn som spelade kort, när jag kollade på honom kunde inte jag låta bli att le. Så nog kan det vara hög mysfaktor i kupén alltid.

Det är dock inte lika kul med tekniska fel... Att stå stilla i en främmande stad i 40 minuter är ju inget man ropar jippi åt direkt, menar jag. Men då är det ju tur att man har resegodis och att man har en snäll syster + fästman som kan hämta i Alvesta när man missar anslutande tåg där... När vi väl hade nått destination lägenhet så kändes det väldigt bra. (Sen att jag blev väckt av en kanin som hade racertävling i sin bur klockan 7 i morse är ju en annan femma och en annan historia. ;))
Nu ska vi vara här till söndag kväll och det känns mycket bra i maggropen.

Vi har precis varit ute och spelat basket, och jag vann såklart:


Jag undrar varför Lisa inte ville vara med!? ;)

Hahah ;)

Nu ska vi laga pasta och skinksås och ikväll blir det bio. :)

Ha det bra så hörs vi när vi hörs!

Maja.

Kommentarer

  • Freja och Moa säger:

    Vad mysigt ni verkar ha det! Jobbigt med tågstrul, men tur att ni har en bilburen syster:)Nu är systrarna wik också förenade, i Göteborg. Systrar är det bästa som finns!! Ha en jättebra helg tillsammans!



    2009-10-29 | 18:10:34

Kommentera inlägget här: