majjaeriksson

Boring blogg number one

Kategori: Maja

Hej. Känner att min blogg gått och blivit tråkigare och tråkigare. Korta inlägg om mina ointressanta dagar och alldeles för dåligt med bilder. Jag vill så gärna skärpa mig, men min inspiration är inte på topp. Men jag ska försöka. :)

Tänkte börja med att göra lite reklam för en bok som jag just läst ut:



Den heter Tio saker jag hatar med mig själv och är skriven av Randa Abdel-Fattah. Den handlar om Jamilah vars föräldrar kommer från Libanon, men familjen bor i Australien. Jamilah skäms över sin bakgrund, hon är rädd att kompisarna i skolan ska få fördomar om henne om de får reda på vart hon kommer ifrån. För att hindra detta så ljuger hon. När hon är i skolan är hon Jamie. Hon blonderar håret och använder blåa linser och på så sätt är det inga problem att vara Jamie, men det har sina nackdelar och hon känner att hon inte kan hålla på så här så länge till...
Jag gillade boken för den var spännande. Den var väldigt lättläst, men den hade ett fint budskap. Mina ögon öppnades lite efter att jag läst den här boken, mina vyer vidgades. Läs den!

Så där ja, där har ni ett boktips. Kanske blir det något mer framöver, kanske inte. Men jag ska försöka att komma med lite nya saker för att bloggen inte ska stå och förfalla helt.

Ha det bra. 

Maja.

 

Kommentarer

  • Moa säger:

    Heej! Din blogg är inte alls tråkig, det är bra med korta inlägg ibland, bara en liten lägesrapport liksom! Man blir glad av din blogg :D, brukar alltid ha ett litet leende på läpparna eller fnissa lite för mig själv när jag läser din blogg! :) GO ON MAJSAN!!! Du äger!!! ;)

    2009-10-26 | 13:02:13
  • Freja säger:

    Maja, vi älskar din blogg! Och jag tror att jag härmed kan tala för alla dina läsare!

    2009-10-26 | 15:49:10
  • mormor säger:

    Håller med de andra, din blogg är härlig.

    Jag uppskattar den verkligen och alla andra också förstår jag!

    Mormor

    2009-10-26 | 22:05:14
  • Faster säger:

    Ja jag håller med övriga....tycker om din blogg o håller med om att man lämnar den med ett leende när man läst....så Maja ...du är så klurig o rolig!km

    2009-10-27 | 09:43:01

Kommentera inlägget här: