majjaeriksson

Torsdag

Kategori: Maja

Hej. Snön virvlar utanför mitt fönster och jag funderar på vad jag tycker om det. Fördelar: Det är ju rätt fint och mysigt. Det får mig att tänka på julen. Nackdelar: Man blir oerhört blöt och man måste ha på sig så mycket. Det är också läskigare att köra bil, men så länge det inte är halt är väl det ok.  

Idag hade jag min tredje körlektion. Jag var som vanligt oerhört nervös innan, men det gick bra sen. Lättnaden efter körlektionen är vääldigt behaglig, då släpper nervositeten och jag tänker: "Det här var väl inte så farligt ändå!" Men lika *** är jag lika nervös nästa gång, och lika *** släpper det när jag har kört klart även nästa gång. Men men, när man är nervös känner man att man lever och det är bra, har jag hört. Jag körde innan skolan började så efter körlektionen traskade jag till skolan (blev blöt), där jag hade samhäll där jag lyssnade på debatter och sen var det lunch och sist hade jag lite projektarbeteshandledarträff (hm, långt ord det där...) och sen slutade jag, men då satt jag kvar och jobbade en stund, men nu är jag hemma. Pappa skjutsade mig, han är snäll han! :)

Imorgon har jag en lektion(!!) Tyska. 14.40-15.30. Innan det måste jag hitta en tysk artikel om något som är aktuellt i Tyskland nu, det kan vara vad som helst, en brand, en film, någon person, what ever. Den artikeln ska jag återberätta imorgon på lektionen. Sen blir det helg. Tjoflöjt!

Maja.

Kommentarer

  • ida säger:

    Vad annorlunda och ball blogg du har! Superkul , alla har ju annars likadana....gjort den själv?

    2009-11-05 | 18:36:54
    Bloggadress: http://mrsidh.blogg.se/
  • Maja säger:

    Tack, vad roligt att du tycker om min blogg, det gör mig glad! Om det är designen du syftar på så har jag inte gjort den själv, men texterna skriver jag själv och de flesta foton ligger jag bakom.

    2009-11-06 | 11:01:28
    Bloggadress: http://majjaeriksson.blogg.se/
  • Moa säger:

    Du är såå duktig med skolan och körskolan och allt! och inte bara det, du är ju en superkompis däremellan också!! :) Go on Maja, du är bäst!

    2009-11-10 | 21:21:47

Kommentera inlägget här: