majjaeriksson

That's who I'm

Kategori: Maja

Så typiskt mig att logga in på bloggen, bara för att kolla om det är något nytt och sedan logga ut för att upptäcka att jag visst hade lust att skriva. Jaja, här är jag nu, igen, med ett nytt inlägg, igen. Jag gillar att skriva och jag gillar att ni läser min blogg, ni som gör det.

Idag har inte varit en så händelserik dag, som de flesta andra dagar alltså. Men det är väl så det ska vara på sommaren. Det som har hänt är att mamma och jag var på återvinningen och kollade lite, mamma letar efter en tvbänk, för hon är inte alls nöjd med den vi har, men problemet är att hon inte är nöjd med någon annan bänk på denna planet heller. "För lång." "För djup." "Nej, inte svart." "Frågan är om man kan måla på den där glansiga ytan." Så idag sa jag det: "Du får nog snickra ihop en egen tvbänk." Haha, seriöst, jag tror inte ens hon vill ha en ny, hon vill bara leta efter en och i samma veva reta mig lite, vilket hon har lyckats med. På hemvägen köpte mamma och jag glass, och det om något hör ju till sommaren. Och plötsligt var jag inte så besviken över att vi än en gång åkte hem utan tvbänk, jag menar, jag fick ju glass.

- Inget planerat inför imorron.
- På fredag skulle nog mamma, jag, Ellen och mormor åka någonstans tror jag.
- På lördag blir det Lollo.
= Härliga dagar i sikte känner jag!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, Flyga drake, har inte kommit så långt än, men så här långt är det en bok som faller mig i smaken. :)

Maja.  

Kommentarer

  • Kajsa säger:

    den där lördagen med lollo...finns det en chans att det kan bli en lördag med lollo OCH kajsa? :) hihi, puss

    2009-07-08 | 23:31:32
  • Moa säger:

    Hi hi! Typiskt dig och Lena alltså!!:)

    2009-07-16 | 23:51:42

Kommentera inlägget här: