majjaeriksson

Nöjd tjej

Kategori: Maja

Körlektionen imorse gick helt okej, lite väl mycket nytt på en gång, men jag ger godkänt till mig själv iallafall. Nästa körlektion blir redan på onsdag, på morgonen klockan kvart i nio. Det känns väl lite si och så att ha körlektion där dagen innan jul och så tidigt på morgonen med, men men. Det är ju bra att köra på egentligen och så hinner man med mera under dagen när man går upp tidigt.

Annars har jag haft en redovisning idag. Om Ernest Hemingway och en novell som heter Soldat kommer hem som han har skrivit. Jag är verkligen ingen som väljer att redovisa muntligt, men jag tycker att det gick skapligt där iallafall. Hoppas läraren blev nöjd!

Nu har jag slutat detta läsår med naturkunskap. Vi fick tillbaka ett prov och jag blev chockad när jag fick se resultatet. MVG var 32 poäng, jag fick 31! Ibland kan ju sånt kännas lite surt, att man är så nära liksom, men jag blev jätte glad! Jag trodde inte att det hade gått så bra!

Så nu sitter jag här i mediateket och är mycket nöjd efter dagen som gått. Jag väntar på Moa som slutar vid halv fyra. Vi ska åka till fina Blommedal och byta julklappar. Undra vad jag får av Moa!? Det blir spännande.

Imorgon är det avslutning mellan 10 och 12 som gäller och sen är det efterlängtade lovet äntligen här!

Ha det prima!

Maja.

Kommentarer

  • faster säger:

    Grattis,ja du har all rätt att vara nöjd...o köra den 23 blir nog super ska du se!ses imorgon...el hur?km

    2009-12-21 | 18:07:56
  • mormor säger:

    Du år kanonduktig. Vilka bilder du tagit.

    Duktig i skolan, duktig fotograf och duktig att köra bil!

    Toppen



    Momrmor

    2009-12-21 | 19:58:39
  • Moa säger:

    Härligt härligt!! Prima liv!! :) Du är såå duktig lilla maja, och grym på foto, kanske vi ska dra till gotland på fotoskola efter gymnasiet?! Hihi! Det vore grannt med både Moa och Maja i samma hushåll...;)

    2009-12-26 | 17:51:20

Kommentera inlägget här: